Σάββατο 28 Απριλίου 2007

το αγομασήλεμα

Από όλα τα γράμματα των παιδιών του Δημοτικού σχολείου Γραμματικού ξεχώρισα αυτό του Μπλερίμ που πάει στην τρίτη τάξη. το μεταφέρω χωρίς να έχω εξασφαλίσει την άδειά του, θα του το πω αύριο κι αν διαφωνεί το κατεβάζω. Δεν έχω σκάννερ, δυστυχώς.

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,

Σας γράφω ότι είμαι ένας μαθητής της Γ' τάξη και σας΄λέο και το μέρος μου είναι στο Γραμματικό. Και δεν θέλω να ερθεί εδώ το χυτά αν ερφεί φα μωλήνφουν όλα. Και πρεπεί να φήγομε από το χωριό και αφτό το χωριό είναι ήσυχο η συγκατίκη νιοθων πολύ χαλαρά και τα αυτοκίνητα δεν κάνουν θορύβο μόνο μερικά κάνουν θόριβο και δεν μας νιάζη αλά το πιο καλήτερο εδώ είναι μόνο να βλέπει το αγομασίλεμα όταν το βλέπεις στη παραλία και στα βουνά. Αν όμως έρθει εδο το χυτά θα πάη σε όλο το γραμματικό. και όχι μόνο τα ζώα θα πεθάνουν και το νερό δεν θα είναι καθαρό. και πρέπει να θηγούμε άλα εμείς δεν θελούμε να θηγούμε γιατί. Μπορή να ερφουν τζήγγανη και είναι ορέο το χωριό μας. κηρίε πρωθυπουργέ μόνο αφτά είναι τα μονοδηκα λόγια αντίο.

υπάρχουν κι άλλα χαριτωμένα γράμματα, τούτο με έκανε να κλάψω. το αγομασήλεμα είναι όλο δικό του.

9 σχόλια:

herinna/ είπε...

Εύχομαι το αγομασήλεμα να φτάσει στα κατάλληλα μάτια για να το δουν και να συγκινηθούν ενεργά. Αλλά...

Manya Maratou είπε...

τα ΄΄εδωσα στα κανάλια σήμερα, ίδωμεν

ΡΑΜΑΝ είπε...

Πως πήγε?

david santos είπε...

I have a surprise for my friend in Greko in mine blog. I am very been thankful.
Have a good weekend

herinna/ είπε...

Πες μας τι έγινε

F είπε...

Αγομασήλεμα: αγαπάμε: πολύ!

o kairos είπε...

Μπορω να το δημοσιευσω;

Manya Maratou είπε...

καιρέ, παρακαλώ.
άμα θέλεις στο στέλνω σκαναρισμένο

Ανώνυμος είπε...

ειναι πραγματικα τραγικο. εχουν επιλεξει μια τοποθεσια που ειναι διπλα στην λιμνη του μαραθωνα, σε ενα παραδοσιακο χωριο, διπλα σε παραλιες και θερετρα της Αθηνας, οπου μπορουν οι Αθηναιοι να βρουν καθαρη θαλασσα,διαμονη(αγναντι),ταβερνες(σεσι),σε μια ωρα απο το κεντρο.η μολυνση θα ειναι καταστροφικη για τον ευβοικο,την λιμνη, τα χωρια. Πραγματικα, πειτε μου, θα μπορουσαν να κανουν χειροτερη επιλογη?ποιοι εχουν συμφεροντα, και ποιοι ειναι?